Skip to content Skip to footer

Leaddesk Oyj (LEADDESK) Osake


LeadDesk Oyj on suomalainen ohjelmistoyritys, joka tarjoaa pilvipohjaisia ratkaisuja asiakaspalvelun ja myynnin tehostamiseen. Tässä artikkelissa käsitellään LeadDesk Oyj:tä, sen toimintaa ja sijaintia sekä yrityksen osakkeita ja niiden markkinatilannetta.

Yritysprofiili

Attribuutti Tiedot
Yrityksen nimi LeadDesk Oyj
Perustettu 2010
Pääkonttori Helsinki, Suomi
Toimiala Ohjelmistot, Pilvipalvelut
Päätuotteet Pilvipohjaiset asiakaspalvelu- ja myyntiratkaisut
Toimitusjohtaja Olli Nokso-Koivisto
Liikevaihto (2023) 30 miljoonaa euroa
Työntekijöiden määrä Noin 200
Osakkeen nimi LEADDESK
Pörssilistaukset Helsingin pörssi (HEL:LEADDESK)
Markkina-arvo Noin 60 miljoonaa euroa
ISIN-koodi FI4000097364

Mikä on LeadDesk Oyj?

LeadDesk Oyj on suomalainen ohjelmistoyritys, joka on erikoistunut pilvipohjaisiin asiakaspalvelu- ja myyntiratkaisuihin.

Vuonna 2010 perustettu LeadDesk on kasvanut nopeasti ja saavuttanut merkittävän aseman markkinoilla.

Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä, mutta sillä on toimipisteitä myös muualla Euroopassa.

Mitä LeadDesk tekee?

LeadDesk tarjoaa monipuolisia pilvipohjaisia ratkaisuja asiakaspalvelun ja myynnin tehostamiseen:

  1. Asiakaspalveluratkaisut: LeadDeskin pilvipohjaiset ohjelmistot auttavat yrityksiä parantamaan asiakaspalveluaan ja hallitsemaan asiakaskontakteja tehokkaasti.
  2. Myyntiratkaisut: Yritys tarjoaa myynnin hallintaan ja tehostamiseen tarkoitettuja työkaluja, jotka mahdollistavat myyntiprosessien automatisoinnin ja parantavat myyntituloksia.
  3. Pilvipalvelut: Kaikki LeadDeskin tarjoamat ratkaisut ovat pilvipohjaisia, mikä mahdollistaa joustavan ja skaalautuvan käytön eri kokoisille yrityksille.

Sijainti ja globaali läsnäolo

LeadDeskin pääkonttori sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yrityksellä on myös toimipisteitä ja asiakkaita eri puolilla Eurooppaa, mikä mahdollistaa sen toimimisen laajasti kansainvälisillä markkinoilla.

LeadDeskin osakkeet

LeadDeskin osakkeet ovat julkisesti kaupankäynnin kohteena, ja ne tunnetaan tunnuksella “LEADDESK” Helsingin pörssissä.

Osakelistaukset

  1. Helsingin pörssi (HEL:LEADDESK): LeadDeskin ensisijainen listaus on Helsingin pörssissä Suomessa.

Tietoja osakkeista

LeadDeskin osakkeet ovat houkutelleet sijoittajia, jotka etsivät altistumista nopeasti kasvaville ohjelmisto- ja pilvipalvelumarkkinoille. Osakkeet tunnetaan vakaasta suorituskyvystään ja kasvumahdollisuuksistaan digitaalisten ratkaisujen markkinoilla.

Viimeaikainen suorituskyky

Viime vuosina LeadDesk on keskittynyt laajentamaan tuotevalikoimaansa ja parantamaan tarjoamiensa ratkaisujen tehokkuutta ja luotettavuutta.

Tämä on vaikuttanut myönteisesti yhtiön osakkeiden suorituskykyyn, ja yrityksen strateginen painopiste uusien markkinoiden avaamisessa ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä on houkutellut sijoittajia.

Johtopäätös

LeadDesk Oyj on merkittävä toimija ohjelmisto- ja pilvipalvelumarkkinoilla. Yrityksen innovatiiviset ratkaisut ja vahva markkina-asema tekevät siitä houkuttelevan sijoituskohteen.

LeadDeskin osakkeet, jotka ovat listattu Helsingin pörssissä, tarjoavat sijoittajille mahdollisuuden olla osa tätä dynaamista ja kasvavaa alaa.

Leave a comment