Skip to content Skip to footer

Taksinkuljettaja Palkka

Keskipalkka Vuodessa: 31,664 €
Keskipalkka Kuukaudessa: 2,639 €/kk
Keskipalkka per tunti: 15 €/tunti

 

Mikä on Taksinkuljettaja?

Taksinkuljettajat kuljettavat matkustajia määränpäähänsä perien maksun joko matkamittarin tai kiinteän hinnan perusteella. Heidän tehtäviinsä kuuluu myös asiakaspalvelu, auton kunnossapito ja reittien suunnittelu.

Taksinkuljettajat voivat työskennellä itsenäisinä yrittäjinä tai suurempien taksiyritysten palveluksessa.

Missä Taksinkuljettajat Työskentelevät?

Taksinkuljettajat työskentelevät eri puolilla Suomea, mutta suurin osa työpaikoista sijaitsee suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Turussa. He työskentelevät useimmiten kaupunkialueilla, lentokentillä, hotelleissa ja rautatieasemilla, missä on paljon matkustajia.

Taksinkuljettajan Palkka ja Sen Osakkeet

Taksinkuljettajan keskipalkka Suomessa on noin 31,664 € vuodessa, mikä vastaa keskimäärin 2,639 € kuukaudessa tai noin 15 € tunnissa. Tämä palkka voi vaihdella suuresti riippuen kokemuksesta, sijainnista ja työajoista.

Taksiyritykset eivät yleensä ole julkisesti listattuja yrityksiä, joten niillä ei ole pörssitunnuksia tai osakkeita. Useimmat taksiyritykset toimivat itsenäisinä yksityisyrityksinä tai ovat osa suurempia kuljetusyrityksiä, kuten Taksi Helsinki tai Lähitaksi, mutta ne eivät ole listattuja pörssissä.

Leave a comment